fbpx
ЗАЕДНИЧКИ ПОДАРОЦИ

logo gol

 "... ние придонесуваме нашиот бизнис да го промовира вашиот бизнис на многу сладок начин..."

 Дали секогаш внимавате во изборот на подарок за вашите партнери?

Леонидас е вашиот вистински соработник кој би сакал да ви помогне да ги изненадите партнерите на оригинален, ефективен и персонализиран начин. Откријте сосема нов пристап кон бизнис подароците.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА!

person

Дозволете вашите партнери да уживаат во соработката

Назив/лого на вашата компанија или на вашите партнери!

На пакувањето на производите може да се залепи налепница или украсна трака со лого на вашата фирма.

 

ПОДАРОК ЗА СЕКОЈА ПРИЛИКА!

Промовирање на нов производ

mini

 Дали вашата компанија промовира нов производ? Споделете ја прославата со вашите партнери честејќи ги со мини кутија со светски познатите белгиски пралини Леонидас!