Започнувајки од 2005 година, овластен застапник и увозник за Македонија:

ЈАСС дооел 
Бул. "АСНОМ" бр. 18 локал 2
1000, Скопје
тел. +389 (0)2 / 240 30 30
тел. +389 (0)2 / 240 30 29
e-mail:

 Авторизирани продавници на Леонидас:

 1. T.Ц. Skopje CITY MALL (приземје), Љубљанска бр.4, 1000 Скопје
Работно време: секој ден 10 - 22 h, тел. 078 / 330 561

Leon CM

 

2. СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 (спроти Стопанска Комора на Р.М.)
Работно време: понеделник-петок 09 - 21 h, сабота 09 - 17 h , тел. 078/288-504

Leonidas centar          Leonidas centar lok m