fbpx
 
zanas
 
Царинско посредување и консалтинг

ЈАСС ШПЕД е македонска компанија која е една од најиновативните и добро информирани компании во областа на царинското посредување. Нашите клиенти знаат дека се превземаат сите неопходните мерки за високо професионален и ефикасен начин на царинење на нивните пратки.

Царинските експерти на ЈАСС ШПЕД им помагаат на компаниите во спроведување на програмите за усогласеност со царинските прописи, тарифирањето, царинската вредност, потеклото, жалбените постапки, при вадење на разни одобренија, спроведување на специјилазирани обуки.

Повеќе информации ...

 

Трговија

ЈАСС е овластен застапник и дистрибутер за Македонија на белгиската компанија LEONIDAS. LEONIDAS претставува светски познат производител на чоколадни производи, продавајќи над 100 различни видови на белгиски чоколадни пралини во повеќе од 1.300 продажни места ширум светот. Повеќе информации ...

JАСС e eксклузивен увозник и дистрибутер за Македонија на:
- германската компанија LOGOCOS (LOGONA, SANTE, ..), производител на природна и органска козметика. Повеќе информации ...
- италијанската компанија PHARMALIFE, производител на природни додатоци во исхрана и козметика. Повеќе информации ...
- англиската компанија NATRACARE, производител на органски и природни производи за женска хигиена. Повеќе информации ...
- германската компанија ECO COSMETICS, производител на природна и органска козметика за заштита од сонце. Повеќе информации ...

Kontakt pr
Контакт:
(понеделник-петок од 09 до 16 часот)
 
ЈАСС ДООЕЛ
Адреса: Бул. "АСНОМ" бр. 18 локал 2, 1000 Скопје, Македонија
e-mail:
tel: + 389 (0) 2 / 240 30 30
fax: + 389 (0) 2 / 240 30 29