logo

 

ИСТОРИЈА

istorija

ОД ЛОКАЛЕН ПЕКАР ДО МЕЃУНАРОДЕН СЕМЕЕН БИЗНИС

Луѓето уживаат во пецивото на Daelmans од 1909 година. Hermanus Daelmans го започнал биснисот како локална пекара во Vlijmen (близу до Den Bosch) за да со години прерасне во модерен, меѓународен и независен семеен бизнис. Повеќе од една милијарда производи на Daelmans се уживаат секоја година!

 

СВЕТСКИ ЛИДЕР НА ПАЗАРОТ

Daelmans на пазарот е лидер во светот во stroopwafels (карамел вафли).

 

Повеќе информации за Daelmans на следниот линк: http://www.daelmansbanket.nl/en/about-us/

Повеќе информации за производите на Daelmans на следниот линк: http://daelmansstroopwafels.com