fbpx

СУПЕР БРЗИ ПАТИКИ КОИ ГО ОСВОИЈА СВЕТОТ

Spot sl1   2 vo 1  Spot sl2

ИСТОВРЕМЕНО И ПАТИКИ И РОЛЕРИ

Со едноставно притискање на копчето отскокнува тркалцето и овие патики стануваат ролери со кои можете да се возите!
Со истата постапка тркалцето се вовлекува и повторно имате класична патика со која може нормално да се оди и трча!

Превземи: Инструкции за користење  [pdf]               Како се возат патиките-ролерки можете да видите ТУКА ...

 • Црни со црвено

  Црни со црвено

  Од 1299 на 599 денари
 • Бели со розе

  Бели со розе

  Од 1299 на 599 денари
 • Бели со црно

  Бели со црно

  Од 1299 на 599 денари
 • 1
 • 2
Супер брзи патики со тркалце! 54% попуст на патики-ролерки за деца
Цена од 1299 ден. на 599 ден.

Достапни бои: црни со црвено, бели со розе, бели со црно, сиви, црвено-бело-сиви.  Достапни големини: бр. 37, 38, 39, 40, 41, 42.

 

КАКО ДА КУПАМ!
Јавете се на телефон 02/240-30-30 (компанија: JАСС дооел работно време секој ден (освен петок и сабота) од 10-16 часот) или испратете е-маил на со наведување на бојата и големината (бројот) на патиките со тркалце.
Моделот (бојата) и големината се бира во зависност од достапноста за залиха. Можно е одредена големина (број) од оддреден боја да недостасува, затоа препорачуваме во е-маилот да наведете 2 или 3 бои кои ви се допаѓаат.
Можна е испорака низ цела Македонија која што чини 120 ден. Динамиката на испорака е од 2 до 4 работни дена.
 
Плаќање:
По изборот на бојата и големината (по претходна потврда од наша страна за достапност на моделот (бојата) и големината), можете да извршите плаќање на два начина:
 
1. Претходно плаќање преку банка
Износот можете да го уплати на сметка на компанијата ЈАСС дооел-Скопје во Комерцијална Банка Скопје: 300-0000010627-68 или во НЛБ Тутунска Банка Скопје: 210-0553170501-73. На уплатницата во полето „цел на дознака“ се наведува „За патики со тркалце“ и се пополнуваат останатите потребни податоци, уплаќате електронски или во најблиската банка или пошта.
- Пример 1 - за 1 пар патки со тркалце без испорака (со подигање на патиките со тркалце од компанијата JАСС дооел) треба да се плати 599 денари,
- Пример 2 - за 2 пара патики со тркалце со испорака треба да се плати 1.318 денари (599 x 2 + 120 денари за испорака) .  
 
2. Плаќање во готово при испорака
Во овој случај ќе платите во готово на курирот кој ќе Ви ја донесе стоката (на пример, за 3 пара патики со тркалце треба да се плати 1.917 денари (599 x 3 + 120 денари за испорака).
 
Испорака/Подигање:
Испораката ќе биде процесирана наредниот работен ден по приемот на уплатените средства (за претходно плаќање преку банка) или истиот или наредниот работен ден (за плаќање во готово при испорака). Претходно по телефон или е-маил купувачот треба да ги достави следниве задолжителни податоци за испораката: име, презиме, адреса на испорака и број на мобилен телефон.
По приемот на уплатените средства, патиките со тркалце може да се подигнат од компанијата JАСС дооел (бул. АСНОМ бр.18 локал 2 - Ново Лисиче до фото студио Маестро), секој ден (освен петок и сабота) од 10-16 часот.