Каде да купам?

1. Во продавниците на Leonidas:

Leonidas centar lok m

 - СКОПЈЕ ЦЕНТАР, ул. Димитрие Чуповски бр.22 (спроти Стопанска Комора на Р.М.) (работно време: понеделник-петок 09 - 21 h, сабота 09 - 17 h , тел. 078/288-504)

- T.Ц. Skopje CITY MALL (приземје), Љубљанска бр.4, 1000 Скопје (работно време: секој ден 10 - 22 h, тел. 078 / 330 561)

Цената на проиводите во продавниците на Leonidas можете да ја видите ако кликнете тука ...


2. Во следниве маркети на ВЕРО:

- Веро-Тафталиџе Скопје

- Веро Центар Скопје (Џамбо)