• Холандски „STROOPWAFELS“

  Холандски „STROOPWAFELS“

 • Холандски „STROOPWAFELS“

  Холандски „STROOPWAFELS“

 • 1
 • 2
favorite
 
НАЈОМИЛЕНИТЕ КОЛАЧИЊА НА ХОЛАНЃАНИТЕ
Холандски „STROOPWAFELS“ - Карамел вафли
Производител: „DAELMANS BANKET B.V.,“-Холандија
  

Како да го доловам вистинскиот вкус на холандскиот „STROOPWAFELS“?

 • Чекор 1

  Чекор 1

  Брзо отворете го пакетчето: време е за уживање!
 • Чекор 2

  Чекор 2

  Ставете го вашиот "STROOPWAFELS" на горниот дел на омилениот топол пијалок.
 • Чекор 3

  Чекор 3

  Почекајте околу 1 минута за да карамелното полнење омекне.
 • Чекор 4

  Чекор 4

  Време е за насмевка на вашето лице: уживајте во вашиот холандски "STROOPWAFELS"!
 • 1