fbpx
 • All
 • Без додаден шеќер
 • Ганаш
 • Домашен крем
 • Кандирано овошје
 • Карамела
 • Колекција 100 години
 • Крем со ликер
 • Крем со путер
 • Ликер
 • Марципан
 • Мендијан
 • Наполитани
 • Нугат
 • Перли
 • Тартуфи
 • MANON CAFE

  MANON CAFE

  Бела чоколада, со крем од путер со вкус на кафе, нугат и цел лешник.

  • Крем со путер
 • MANON CAFE

  MANON CAFE

  Црна чоколада, со крем од путер со вкус на кафе, нугат и цел лешник.

  • Крем со путер
 • MANON CAFE

  MANON CAFE

  Млечна чоколада, со крем од путер со вкус на кафе, нугат и цел лешник.

  • Крем со путер
 • MANON

  MANON

  Бела чоколада, со крем од путер со вкус на кафе и нугат.

  • Крем со путер
 • LINGOT

  LINGOT

  Црна чоколада, со крем од путер со вкус на кафе и нугат.

  • Крем со путер
 • LINGOT

  LINGOT

  Млечна чоколада, со крем од путер со вкус на ванила и нугат.

  • Крем со путер
 • MYSTERE

  MYSTERE

  Црна чоколада, со крем од путер со вкус на фстак.

  • Крем со путер
 • IRRESISTIBLE

  IRRESISTIBLE

  Бела чоколада, со крем од путер со вкус на јагода и „Cointreau“.

  • Крем со путер
 • DESIREE

  DESIREE

  Бела чоколада, со крем од путер со вкус на ананас.

  • Крем со путер
 • EVE

  EVE

  Црна чоколада, со крем од путер со вкус на ванила.

  • Крем со путер
 • EVE

  EVE

  Млечна чоколада, со крем од путер со вкус на банана.

  • Крем со путер
 • I LOVE YOU

  I LOVE YOU

  Црна чоколада, со домашен крем со вкус на лимон.

  • Домашен крем
 • DELICE COCO

  DELICE COCO

  Млечна чоколада, со домашен крем со вкус на кокос.

  • Домашен крем
 • FOREVER CAFE

  FOREVER CAFE

  Млечна чоколада, со карамелизиран кафе крем.

  • Домашен крем
 • PETIT COEUR VANILLE

  PETIT COEUR VANILLE

  Млечна чоколада, со домашен крем со вкус на ванила.

  • Домашен крем
 • DRESSE NOISETTES

  DRESSE NOISETTES

  Чист ганаш со цел лешник.

  • Ганаш
 • GANACHE

  GANACHE

  Млечна чоколада, со чист ганаш.

  • Ганаш
 • MERVEILLEUX

  MERVEILLEUX

  Млечна чоколада, со ганаш со вкус на кафе.

  • Ганаш
 • DUETTO

  DUETTO

  Црна чоколада, со ганаш во комбинација со јагода и оцет.

  • Ганаш
 • DUETTO

  DUETTO

  Млечна чоколада, со семе од сусам во комбинација со нугат создава богата и оригинална вкусна сензација.

  • Ганаш
 • ANTOINETTE

  ANTOINETTE

  Млечна чоколада, со ганаш со вкус на ванила.

  • Ганаш
 • FLORANGER

  FLORANGER

  Црна чоколада, со ганаш од црна чоколада и цвет од портокал.

  • Ганаш
 • NOIR DE NOIR

  NOIR DE NOIR

  Црна чоколада, со ганаш од црна чоколада.

  • Ганаш
 • AVELANNE

  AVELANNE

  Млечна чоколада, со ганаш од млечна чоколада и крем од лешник.

  • Ганаш
 • PETIT COEUR ROSE

  PETIT COEUR ROSE

  Бела чоколада, со мелени малини и ганаш од малина.

  • Ганаш
 • CERISE EMBALLEE

  CERISE EMBALLEE

  Црна чоколада, со цела вишна и крем со ликер.

  • Крем со ликер
 • FEUILLET

  FEUILLET

  Црна чоколада, со ликер крем со вкус на ванила.

  • Крем со ликер
 • ADVOCAAT

  ADVOCAAT

  Црна чоколада, со ликер крем со вкус на „Аdvocaat“.

  • Крем со ликер
 • ALEXANDRE LE GRAND

  ALEXANDRE LE GRAND

  Црна чоколада, со мек чист крем со карамела.

  • Карамела
 • BRETAGNE

  BRETAGNE

  Црна чоколада, со карамела со солен путер.

  • Карамела
 • BERGAMOTE

  BERGAMOTE

  Млечна чоколада, со карамела „ Bergamot “.

  • Карамела
 • NOISETTE MASQUEE

  NOISETTE MASQUEE

  Црна чоколада, со нугат и со цел лешник.

  • Нугат
 • NOISETTE MASQUEE

  NOISETTE MASQUEE

  Млечна чоколада, со нугат и со цел лешник.

  • Нугат
 • NOISETTE MASQUEE

  NOISETTE MASQUEE

  Бела чоколада, со нугат и со цел лешник.

  • Нугат
 • LOUISE

  LOUISE

  Црна чоколада, со нугат со вкус на карамела.

  • Нугат
 • LOUISE

  LOUISE

  Млечна чоколада, со нугат со вкус на карамела.

  • Нугат
 • LOUISE

  LOUISE

  Бела чоколада, со нугат и со карамелизирани ореви.

  • Нугат
 • GIANDUJA

  GIANDUJA

  Чист нугат.

  • Нугат
 • GIANTINA

  GIANTINA

  Чист нугат со парчиња крцкави бисквити.

  • Нугат
 • GIAMANDA

  GIAMANDA

  Чист нугат со вкус на сецкани калифорниски бадеми.

  • Нугат
 • BUCHE PRALINEE

  BUCHE PRALINEE

  Црна чоколада, со чист нугат.

  • Нугат
 • BUCHE PRALINEE

  BUCHE PRALINEE

  Млечна чоколада, со чист нугат.

  • Нугат
 • BUCHE PRALINEE

  BUCHE PRALINEE

  Бела чоколада, со чист нугат.

  • Нугат
 • CASALEO

  CASALEO

  Црна чоколада, со чист нугат и со крцкав ориз.

  • Нугат
 • CASALEO

  CASALEO

  Млечна чоколада, со чист нугат и со крцкав ориз.

  • Нугат
 • CASALEO

  CASALEO

  Бела чоколада, со чист нугат и со крцкав ориз.

  • Нугат
 • PRINCESSE

  PRINCESSE

  Црна чоколада, со чист нугат.

  • Нугат
 • CARRE CROQUANT

  CARRE CROQUANT

  Црна чоколада, со чист нугат и со крцкав ориз.

  • Нугат
 • CARRE CROQUANT

  CARRE CROQUANT

  Млечна чоколада, со чист нугат и со крцкав ориз.

  • Нугат
 • MARRON

  MARRON

  Црна чоколада, со нугат со вкус на кафе и со карамелизиран лешник.

  • Нугат
 • MARRON

  MARRON

  Млечна чоколада, со нугат со вкус на кафе.

  • Нугат
 • BUCHE MASSEPAIN PISTACHE

  BUCHE MASSEPAIN PISTACHE

  Црна чоколада, со марципан со вкус на фстак.

  • Марципан
 • FRAISE MASSEPAIN

  FRAISE MASSEPAIN

  Чист марципан со вкус на јагода.

  • Марципан
 • NOIX MASSEPAIN

  NOIX MASSEPAIN

  Чист марципан со пола орев.

  • Марципан
 • SSA MANON BLANC

  SSA MANON BLANC

  Бела чоколада, со крем од „Manon coffee“ и нугат.

  • Без додаден шеќер
 • SSA PRALINE RIZ SOUFFLE

  SSA PRALINE RIZ SOUFFLE

  Бела чоколада, со нугат и експандиран ориз.

  • Без додаден шеќер
 • SSA PRALINE FONDANT NIBS

  SSA PRALINE FONDANT NIBS

  Црна чоколада, со нугат со вкус „nibs“ (печени зрна на какао).

  • Без додаден шеќер
 • SSA GANACHE VANILLE

  SSA GANACHE VANILLE

  Црна чоколада, со ганаш со вкус на ванила.

  • Без додаден шеќер
 • SSA PRALINE LAIT

  SSA PRALINE LAIT

  Млечна чоколада, со чист нугат.

  • Без додаден шеќер
 • ORANGETTES

  ORANGETTES

  Црна чоколада, кандирана кора од портокал.

  • Кандирано овошје
 • LIMA

  LIMA

  Црна чоколада, со обвивка од црна чоколада, со ганаш од црна чоколада со перуанско потекло, декорирана со крцкави какао зрна.

  • Колекција 100 години
 • EGINA

  EGINA

  Млечна чоколада, со обвивка од црна чоколада, со крем од путер со вкус на фстаци, декорирана со парчиња од фстаци.

  • Колекција 100 години
 • SUMATRA

  SUMATRA

  Црна чоколада, со обвивка од црна чоколада, со ганаш од црна чоколада во комбинација со силно кафе Робуста, декорирана со парчиња од боровинки.

  • Колекција 100 години
 • AMANDA

  AMANDA

  Млечна чоколада, со обвивка од црна чоколада, со нугат, декорирана со парчиња од бадем.

  • Колекција 100 години
 • POIRE WILLIAMS

  POIRE WILLIAMS

  Црна чоколада, со „Poire Williams“ ликер.

  • Ликер
 • WHISKY

  WHISKY

  Црна чоколада, со ликер од виски.

  • Ликер
 • GRAND MARNIER

  GRAND MARNIER

  Црна чоколада, со „Grand Marnier“ ликер.

  • Ликер
 • COINTREAU

  COINTREAU

  Црна чоколада, со „Cointreau“ ликер.

  • Ликер
 • AMARETTO

  AMARETTO

  Црна чоколада, со „Amaretto“ ликер.

  • Ликер
 • CURAÇAO

  CURAÇAO

  Црна чоколада, со „Curaçao“ ликер.

  • Ликер
 • MENDIANT

  MENDIANT

  Плочка од црна чоколада, декорирана со суво овошје.

  • Мендијан
 • MENDIANT

  MENDIANT

  Плочка од млечна чоколада, декорирана со суво овошје.

  • Мендијан
 • MENDIANT

  MENDIANT

  Плочка од бела чоколада, декорирана со суво овошје.

  • Мендијан
 • NAPOLITAIN DARK

  NAPOLITAIN DARK

  Квадрат од црна чоколада.

  • Наполитани
 • NAPOLITAIN MILK

  NAPOLITAIN MILK

  Квадрат од млечна чоколада.

  • Наполитани
 • NAPOLITAIN WHITE

  NAPOLITAIN WHITE

  Квадрат од бела чоколада.

  • Наполитани
 • NAPOLITAIN NIBS

  NAPOLITAIN NIBS

  Квадрат од црна чоколада со печени зрна на какао.

  • Наполитани
 • NAPOLITAIN FEUILLETINE

  NAPOLITAIN FEUILLETINE

  Квадрат од млечна чоколада со парчиња од крцкави вафли.

  • Наполитани
 • NAPOLITAIN 72% SAO TOME

  NAPOLITAIN 72% SAO TOME

  Квадрат од црна чоколада 72%, со потекло од „São Tomé“.

  • Наполитани
 • NAPOLITAIN ORANGE

  NAPOLITAIN ORANGE

  Квадрат од црна чоколада со вкус на портокал.

  • Наполитани
 • NAPOLITAIN LAIT DISNEY

  NAPOLITAIN LAIT DISNEY

  Квадрат од млечна чоколада.

  • Наполитани
 • NAPOLITAIN NOIR DISNEY

  NAPOLITAIN NOIR DISNEY

  Квадрат од црна чоколада.

  • Наполитани
 • NAPOLITAIN BLANC DISNEY

  NAPOLITAIN BLANC DISNEY

  Квадрат од бела чоколада.

  • Наполитани
 • NAPOLITAIN LAIT FEUILLETINE DISNEY

  NAPOLITAIN LAIT FEUILLETINE DISNEY

  Квадрат од млечна чоколада со парчиња од крцкави вафли.

  • Наполитани
 • ASTERIX

  ASTERIX

  Комичен стрип од 30 разновидни наполитани со црна и млечна чоколада.

  • Наполитани
 • FINE ORANGE

  FINE ORANGE

  Црна чоколада декорирана со бела чоколада, со чоколаден крем и нугат, со вкус на портокал.

  • Перли
 • COCO

  COCO

  Млечна чоколада, посипана со изрендан кокос, со крем од бело чоколадо, со вкус на кокос.

  • Перли
 • PISTACHE

  PISTACHE

  Бела чоколада, декорирана со црна чоколада, со крем од бела чоколада, со вкус на фстак.

  • Перли
 • TRUFFE CLASSIQUE

  TRUFFE CLASSIQUE

  Ганаш од црна и млечна чоколада, со обвивка од црна чоколада и какао во прав.

  • Тартуфи
 • TRUFFE NOIRE

  TRUFFE NOIRE

  Ганаш од црна „São Tomé“ 72% чоколада, со обвивка од црна чоколада и екстра црно какао во прав.

  • Тартуфи
 • TRUFFE SPECULOOS

  TRUFFE SPECULOOS

  Ганаш од млечна чоколада со парчиња од крцкави вафли, со обвивка од чисто какао во прав.

  • Тартуфи
 • TRUFFE MARC DE CHAMPAGNE

  TRUFFE MARC DE CHAMPAGNE

  Ганаш од бела и млечна чоколада со „Marc de champagne“ шампањ, со обвивка од бела бела чоколада во прав.

  • Тартуфи